TAAL WIJZIGEN English Dutch German Spanish French

POLYMAC, HOUVAST VOOR DE EMMERFABRIKANT

  • U bent hier:
  • Home / 
  • Bedrijf

DE EXPERTISE VAN POLYMAC

Polymac is al meer dan 40 jaar lang een betrouwbare, ethische en stabiele partner voor innovatieve automatiseringsoplossingen binnen de kunststof verpakkingsindustrie.

Polymac zet de standaard als het gaat om intelligente robotica, emmeraanbeugelmachines voor kunststof- en metalen beugels en In Mould Labelling systemen (IML). Dankzij onze technisch geavanceerde oplossingen kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit leveren, waar en wanneer u maar wilt.

Onze interne Research- & Developmentafdeling is continu gericht op het verbeteren en innoveren van onze producten om zo onze klanten de best mogelijke oplossingen te blijven bieden.

OPLOSSINGEN DIE WERKEN

Wij zijn trots dat wij in deze competitieve markt onze standaard- en op maat gemaakte producten in meer dan 50 landen leveren. Over de hele wereld dragen onze systemen en oplossingen bij aan het optimaliseren van productieprocessen en -kosten binnen de industrie.

Het gespecialiseerde team van Polymac zorgt voor optimaal ontwerp, interne fabricage, programmering, installatie en onderhoud.  Onze professionals staan klaar om uw wensen op te nemen, uw vragen te beantwoorden en te voorzien in uw automatiseringsbehoeften.

"Gefundeerd op samenwerking, openheid en betrouwbaarheid, samengebracht in hightech systemen."